Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi! Puunhalausviikko 21.-27.8.2017

Valtakunnallinen puunhalausviikko kannustaa ihmisiä halaamaan puita ja osoittamaan, että he arvostavat omaa lähiympäristöään. Puunhalausviikkoa vietetään 21.-27.8.2017. Teemaviikko on osa myös 26.8. vietettävän Suomen luonnon päivän ohjelmaa.

Tee näin: Etsi lähiympäristöstäsi puu, josta pidät. Se voi olla itsessään kaunis, tehdä vehreydellään paikasta viihtyisämmän, se voi olla pieni tai suuri, vanha tai nuori, kuten halaajansakin. Puita voi halata kaupungissa, maalla tai metsässä, joko yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla. Ajankohdan voi jokainen päättää itse. Puita voi halata esimerkiksi juoksulenkillä, sieniretkellä, Pokémoneja metsästäessä tai kiireisen työpäivän päätteeksi.

Jaa oma puunhalauskuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #puunhalausviikko

Tältä sivustolta löydät lisäksi vinkkejä puunhalausviikon viettoon sekä tietoa puiden merkityksistä ja hyödyistä. Puunhalausviikon logon ja julisteen voit ladata täältä

Instagram: #puunhalausviikko @puunhalausviikko
Facebook: https://www.facebook.com/events/338053526640541/

Valtakunnallisen puunhalausviikon järjestävät Viherympäristöliitto, Suomen 4H-liitto, Maa- ja kotitalousnaiset ja  Luonnonvarakeskus. Puunhalausviikko on myös osa Suomen Luonnon päivän tapahtumia.