Green Flag Award tuomarikoulutus

3.6.2019 - 4.6.2019

HAMK Lepaa, Hattula
80 € + alv 24 % €
HAMK ja VYL

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää Suomessa ensimmäistä kertaa Green Flag Award -tuomari-koulutukseen. Osallistu pilottikoulutukseen, ole edistämässä ja kehittämässä GFA-järjestelmän käyttöönottoa Suomessa.

Koulutuksen kielet ovat englanti ja suomi. Osa materiaaleista on suomeksi. Koulutus sisältää teoriaa sekä arviointiharjoittelua Lepaan kampuspuistossa.

Koulutuksen jälkeen tuomarointi tapahtuu vapaaehtoispohjalta ja suomen kielellä. GFA-järjestelmää otetaan parhaillaan käyttöön 12 maassa ja oman maan vapaaehtoistuomarit ovat järjestelmän käyttöönoton edellytys. Tämä tarkoittaa, että työaikaa ei korvata, mutta matkakuluista sovitaan.

Tuomariksi koulutettavalla tulee olla soveltuvaa työkokemusta ja osaamista viheralueisiin ja puistoihin liittyen. Etusijalla koulutukseen ovat henkilöt, joilla on viheralan tutkinto ja työkokemusta ensisijaisesti alueen ylläpidosta, sen suunnittelusta tai alueen toiminnanohjauksesta (management). Tällä tavoin varmistetaan, että prosessi hyödyttää kaikkia, sekä hakijoita että tuomareiden kehittymistä. Muutamia kohteita arvioineet tuomarit voivat myös osallistua kansainväliseen toimintaan.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Viherympäristöliiton kanssa.

Koulutuksen hyödyt:
• mm. kestävän kehityksen soveltamista viheralueen toimintoihin, tarkastelussa myös alueen kävijät sekä heidän aktivointinsa
• mahdollisuus oppia GFA-prosessi, josta on hyötyä oman organisaation hakuprosessissa
• yhteistyö ja kanssakäyminen viheralan kollegoiden kanssa sekä henkilökohtainen ammatillinen kehitys

Kouluttajat:
Michele Walde, Keep Britain Tidy, Iso-Britannia
Sari Suomalainen, HAMK

Paikka: HAMK Lepaa, Hattula

Hinta: 80 € + alv 24 %

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, laskutamme koko koulutuksen hinnan.

Ilmoittautumiset 15.4. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisää lomakkeen kohtaan ’lisätiedot’ työkokemuksesi ja osaamisesi.

Lisätiedot:sari.suomalainen@hamk.fi

Ilmoittaudu