Maisema-arkkitehtipäivä 2018

26.10.2018 - 26.10.2018

Dipoli, Otakaari 24, 02150 Espoo
Suomen Maisema-arkkitehtiliitto ry MARK

Suomen maisema-arkkitehtiliitto ry kutsuu sinut mukaan yhteiselle matkalle neljännen kerran järjestettävään maisema-arkkitehtipäivään! Tämän vuoden teemana on kestävä matkailu ympäristön ja ympäristörakentamisen näkökulmasta.

Matkalla-seminaari on itsessään matka. Luvassa on visuaalinen ja tiedontäyteinen päiväretki, mielikuvitusmatka inspiroiviin projekteihin – Otaniemen Dipolista käsin. Seminaarin mielikuvitusmatkalle lähdetään kaupunkipyöräillen urbaaneista maisemista kohti kestävän matkailun teemaa, johon tutustutaan myös Islannin maisemien kautta. Lounaseväiden jälkeen matkantekoa jatketaan kajakilla ja vaeltaen lähialueen luontoon ja kotimaisiin matkailukohteisiin. Lopulta otetaan alle sähköllä käyvä karavaani ja hurautetaan Norjan maisemiin.

Puheenvuoroja päivän aikana kuullaan Islannin Thinkgvellirin kansallispuiston johtajalta, maisema-arkkitehti Einar Á.E.Sæmundsenilta, sekä suomalaisilta asiantuntijoilta, kuten muun muassa Nomaji maisema-arkkitehdeilta, WSP:ltä ja Helsingin kaupungilta.

Ks. ohjelma ja lisätiedot: http://www.m-ark.fi/matkalla/ 

Seuraa Maisema-arkkitehtipäivän tiedotusta Facebookissa: https://www.facebook.com/events/524153237943998/?ti=icl