PÖLYKOORDI-hankkeen avausseminaari

19.5.2022 10:00 - 19.5.2022 13:00

YM Pankkisali & etänä Teams
Suomen ympäristökeskus

Olet ehkä kuullut, että hiljattain julkaistiin Suomen kansallinen pölyttäjästrategia. Sen toimenpiteillä turvataan pölyttäjien ja pölytyspalvelun tulevaisuutta maassamme. Keinoja on siis tarjolla, nyt on aika kääriä hihat. Mukaan tarvitaan kaikki, niin isot organisaatiot kuin yksittäiset kotipuutarhuritkin!

Pölyttäjien hyväksi tehtävää työtä koordinoi juuri käynnistyvä PÖLYKOORDI -hanke, jonka toteuttajana on Suomen ympäristökeskus. Kaikki pölyttäjistä kiinnostuneet ovat tervetulleita hankkeen avausseminaariin 19.5. (klo 10-13, YM Pankkisali & etänä Teams). Tilaisuudessa sekä esitellään että suunnitellaan tulevaa pölyttäjiä tukevaa toimintaa.

Vastaathan myös alla olevaan lyhyeen verkkokyselyyn – etenkin, jos voit ehdottaa miten PÖLYKOORDI -hanke voisi auttaa sinua / taustaryhmääsi pölyttäjiä tukevassa toiminnassa.

  • Ohjelma ja ilmoittautuminen 19.5. avausseminaariin löytyvät Ympäristöministeriön tapahtumakalenterista. Ilmoittauduthan 11.5. mennessä.
  • Vastaa myös tähän verkkokyselyyn, jonka pohjalta suunnittelemme hankkeemme toimintaa ja yhteistyötahoja.
  • Verkkosivullamme on tarkempaa tietoa PÖLYKOORDI -hankkeesta.
  • Kesäkuussa avataan uusi sivusto www.polyttajat.fi, jolle tulee laajemmin pölyttäjiin ja niiden auttamiseen liittyvää tietoa, toimintaohjeita ja tapahtumia.

Lisätietoja: PÖLYKOORDI -hankkeen vetäjä, tutkija Janne Heliölä, SYKE (puh. 040-0148 654, etunimi.sukunimi@syke.fi).