ViherREKRY

”Match Made in Viherpäivät”! – ViherREKRY välittää työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita

Viherpäivien Vihertekniikka -näyttelyssä toteutetaan ensimmäistä kertaa ViherREKRY, jossa kesätöitä hakevat sekä viheralan opiskelijat voivat ilmoittaa etsivänsä kesätyöpaikkoja, harjoittelu-/työssäoppimispaikkoja, oppisopimuspaikkoja ja opinnäytetyöaiheita. Työpaikat voivat vastaavasti ilmoittaa tarjolla olevia harjoittelu-/työssäoppimispaikkoja, oppisopimuspaikkoja, kesätyöpaikkoja, työpaikkoja ja opinnäytetyön aiheita.  

ViherREKRYn ilmoitusseinä sijaitsee Vihertekniikka-näyttelyn osastolla 100 aivan World Skills -kisanäytöksen vieressä. Ilmoitusseinälle voi käydä kiinnittämässä osastolla täyttämänsä ilmoituksen ja/tai tutustua muiden jättämiin ilmoituksiin. Osaton henkilökunta ohjaa ja opastaa tarvittaessa ilmoituksen jättämisessä sekä sopivan rekrypaikan löytymisessä.  Ilmoitusseinälle jätetystä kiinnostavasta ilmoituksesta voi napata itselleen valokuvan tai kirjoittaa tiedot ylös ja ottaa yhteyttä ilmoituksen jättäjään. Ilmoittaminen ViherREKRY-ilmoitusseinällä on maksutonta.

Tervetuloa hyödyntämään rekrytilaisuutta ja löytämään sinulle sopiva viheralan työpaikka tai opinnäytetyön aihe!

Keräämme ilmoituksia myös etukäteen työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sekä lopputyönaiheita julkaistavaksi ViherRekryn osastolle. Mikäli yritykseltänne löytyy tarjottava paikka tai opinnäytetyönaihe, ota yhteyttä: essi.makinen@vyl.fi tai 0407499331.