ViherREKRY

”Match Made in Viherpäivät”! – ViherREKRY välittää työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita

Viherpäivillä 2019 lanseerattu ViherREKRY tulee taas! ViherRekry on näyttelypaikalla 101 toimiva osasto, jossa voi ilmoittaa etsivänsä viheralan kesätyöpaikkoja, harjoittelu-/työssäoppimispaikkoja, oppisopimuspaikkoja ja opinnäytetyöaiheita. Työpaikat voivat vastaavasti ilmoittaa tarjolla olevia harjoittelu-/työssäoppimispaikkoja, oppisopimuspaikkoja, kesätyöpaikkoja, työpaikkoja ja opinnäytetyön aiheita.

ViherREKRYn ilmoitusseinä sijaitsee Vihertekniikka-näyttelyn osastolla 101. Ilmoitusseinälle voi käydä kiinnittämässä osastolla täyttämänsä ilmoituksen ja/tai tutustua muiden jättämiin ilmoituksiin. Osaton henkilökunta ohjaa ja opastaa tarvittaessa ilmoituksen jättämisessä sekä sopivan rekrypaikan löytymisessä.  Ilmoitusseinälle jätetystä kiinnostavasta ilmoituksesta voi napata itselleen valokuvan tai kirjoittaa tiedot ylös ja ottaa yhteyttä ilmoituksen jättäjään. Ilmoittaminen ViherREKRY-ilmoitusseinällä on maksutonta.

ViherRekry toimii myös Facebookissa @ViherREKRY. Ryhmään voi käydä jättämässä oman sähköisen ilmoituksensa. 

Vihrerpäivien aikaan, torstaina 13.2.2020 klo 12 alkaen, ViherAreenalla järjestetään viheralan LIVE Rekrytreffit, jossa työpaikka, harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyöta tarjoavat yritykset pitävät lyhyitä esittelyjä. Rekrytreffeillä työnhakijat ja työnantajat pääsevät suoraan esittelmään tehtäviä, osaamistaan ja motivaatiotaan. Tule siis treffaamaan viheralan työnantajia Viherpäivillä!

Tervetuloa hyödyntämään rekrytilaisuutta ja löytämään sinulle sopiva viheralan työpaikka tai opinnäytetyön aihe!

Keräämme ilmoituksia myös etukäteen työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sekä lopputyönaiheita julkaistavaksi ViherRekryn osastolle. Mikäli yritykseltänne löytyy tarjottava paikka tai opinnäytetyönaihe, ilmoita se tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/E52E447E21B9689C