Kävijöille

Vuoden 2022 tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma järjestetään seuraavan kerran 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa.

Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät ja -tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja kontaktitapahtumana. Edellisen kerran Viherpäivät järjestettiin Jyväskylässä helmikuussa 2020. 

Seminaareissa perehdytään viheralan ajankohtaisiin aiheisiin alan huippuasiantuntijoiden johdolla. Näyttely tarjoaa myös monipuolista ohjelmaa, kun lähes sata näytteilleasettajaa saapuu paikalle esittelemään tuotteitaan ja kertomaan toiminnastaan. Luvassa on lisäksi esimerkiksi työnäytöksiä ja puheenvuoroja ViherAreenalla.

Viherpäivät huipentuvat juhlaillalliseen, jossa kävijöillä on mahdollisuus tavata sekä vanhoja että uusia tuttuja ja päästä verkostoitumaan. 

Vuoden 2023 Viherpäivät on siirretty vuodelta 2022 vallinneen koronavirustilanteen vuoksi. Tilalla järjestetään Viherpäivät-tapahtumasarja, johon sisältyvät Viherp@iv@t-verkkotapahtuma 27.4.2022 ja Piha & Puisto -tapahtuma.

Tervetuloa viheralan valtakunnalliseen ykköstapahtumaan helmikuussa 2023!

Lisätiedot:
Taavi Forssell, Toiminnanjohtaja, 0401971273, taavi.forssell@vyl.fi