Puutarhanrakentajat ry

Vuonna 1956 perustettu Puutarhanrakentajat ry on viheralan ammattilaisten aatteellinen yhdistys, joka kehittää puutarhanrakentamisen sekä kunnossapidon taitoa ja levittää ajankohtaisia tietoja jäsenilleen ja sidosryhmilleen.

Yhdistyksen jäsenet työskentelevät puutarhojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävissä. Jäsenet toimivat viheralalla esimerkiksi kuntien ja yritysten palveluksessa suunnittelijoina, rakentamisen ja ylläpidon tehtävissä, opettajina, materiaalitoimittajien palveluksessa tai virkamiehinä. Yhdistyksen jäsenten työtehtävät ja koulutustaustat ovat edustava poikkileikkaus koko viheralasta. Puutarharakentajat ry:n jäseniä yhdistää halu tarjota viihtyisiä ja toimivia viherympäristöjä käyttäjille.

Puutarhanrakentajat vaikuttavat viheralaa koskeviin kysymyksiin alan kattojärjestön, Viherympäristöliiton (VYL) jäsenyhdistyksenä. Rakentajien jäsen toimii Viherympäristön hallituksessa sekä useissa toimikunnissa ja työryhmissä. Olemme mukana viheralan ja ammattikunnan arvostuksen kehittämisessä ja tunnetuksi tekemisessä.Tärkein tapahtuma on vuosittain marraskuun kolmannella viikolla järjestettävä Rakentajapäivät -koulutustapahtuma. Perinteisillä Rakentajapäivillä on sijansa ammattilaisten laadukkaana ja hyödyllisenä kurssipäivänä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään torstaina 17.11.2021.

Löydät meidät netistä www.puutarhanrakentajat.fi tai Facebookista Puutarhanrakentajat ry.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteystiedot: Vihreä Kirja 2021 (sivut 78-79)