Halaa puuta – arvosta lähiympäristöäsi! Puunhalausviikko 20.-26.8.2018

Valtakunnallinen puunhalausviikko kannustaa ihmisiä halaamaan puita ja osoittamaan, että he arvostavat omaa lähiympäristöään. Puunhalausviikkoa vietetään taas 20.-26.8.2018. Teemaviikko on osa myös Suomen luonnon päivän ohjelmaa.

Tee näin: Etsi lähiympäristöstäsi puu, josta pidät. Se voi olla itsessään kaunis, tehdä vehreydellään paikasta viihtyisämmän, se voi olla pieni tai suuri, vanha tai nuori, kuten halaajansakin. Puita voi halata kaupungissa, maalla tai metsässä, joko yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla. Ajankohdan voi jokainen päättää itse. Puita voi halata esimerkiksi juoksulenkillä, sieniretkellä, Pokémoneja metsästäessä tai kiireisen työpäivän päätteeksi.

Jaa oma puunhalauskuvasi ja kokemuksesi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #puunhalausviikko

Tältä sivustolta löydät lisäksi vinkkejä puunhalausviikon viettoon sekä tietoa puiden merkityksistä ja hyödyistä. Puunhalausviikon logon ja julisteen voit ladata täältä

Instagram: #puunhalausviikko @puunhalausviikko

Valtakunnallisen puunhalausviikon 2018 järjestävät Viherympäristöliitto, Maa- ja kotitalousnaisetLuonnonvarakeskus ja GreenCare Finland. Puunhalausviikko on myös osa Suomen Luonnon päivän tapahtumia.