KESY-webinaari 25.3.2021

Maaliskuussa 25.3.2021 järjestetään Kestävän ympäristörakentamisen webinaari, joka on osa Viherympäristöliiton 30-vuotisjuhlavuoden tapahtumasarjaa. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä. 

Puolen päivän webinaari keskittyy kestävän ympäristörakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen, prosessiin ja hankkeisiin.

KESY-hankkeista esittelyssä ovat Tikkurilan jokirannan uudistus ja Espoon Lukutorin päästötön työmaa. Päivän aikana kuullaan myös uudesta Marketanpuiston hulevesikeskuksesta ja -koulutuksesta. Hankintoihin liittyen webinaarissa paneudutaan siihen, miten toteuttaa onnistunut julkinen hankinta ja varmistaa hyvä yhteistyö ja vuoropuhelu tilaajan, suunnittelijoiden ja viherrakentajien välillä. Esitys auttaa hahmottamaan, miten KESY voidaan sitoa osaksi hankintaprosessia. Lisäksi  kuullaan kommenttipuheenvuoro hankintojen tilaajan näkökulmasta. KESY-aihepiiriä käsittelevistä opinnäytetöistä kuullaan esittelyt liittyen viherrakentamisen materiaaleihin ja kotimaisen järviruo’on tuomiin uusiin mahdollisuuksiin viherrakentamisessa.

Webinaarin hinnat: 55e osallistuja, 20e opiskelija (hinnat sis. alv). Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Tapahtuman yhteistyökumppanina Rudus Oy. 

Tervetuloa mukaan!