Viherpäivien iltajuhla - Jalalla koreaksi!

Illallinen varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Iltajuhla on yksi keskeinen osa Viherpäivät-tapahtumaa. Illallinen hyvän ruoan, juomien ja hyvien ystävien seurassa on mukava hetki ja mainio tapa verkostoitua ja tutustua kollegoihin. Vuonna 2019 illallisella oli yli 590 henkilöä. Viherpäivien iltajuhlasta on muodostonut todellinen viheralan ammattilaisten verkostoitumistapahtuma.

Vuoden 2020 illallistapahtuma järjestetään Jyväskylän Pavilijongin näyttelyhallissa D. Sisäänkäynti illallistilaan Uno Savolan kadun kautta (Uno Savolan katu 8, 40100 Jyväskylä).

Erityisesti tilan tunnelmaan satsataan ja ruokailu on valittu välimerellisen teeman mukaisesti buffet-tarjoiluna. Illalliseen sisältyy alkujuoma ja kaksi kaatoa viiniä. Illallisen jälkeen tilaisuus muuttuu illanvietoksi: baarit avautuvat ja tanssi alkaa. Illallistilan vieressä on hiljaisempi pianobaari seurustelulle.

Huom! Muistathan ottaa illallislipun mukaan iltajuhlaan.
Pukukoodi: siisti pukeutuminen

Illalliselle voi varata pöytiä etukäteen nimellä suoraan Paviljongista. Myös omia juomia voi tilata valmiiksi pöytiin. Varaukset: Matti Kuosmanen, matti.kuosmanen@jklmessut.fi. Ilmoitathan samalla pöytäseurueen henkilömäärän.