Kävijöille

Vuoden 2022 tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma järjestetään seuraavan kerran 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa.

Vuodesta 1980 lähtien järjestetty Viherpäivät – ja tekniikka -tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja kontaktitapahtumana. Edellisen kerran Viherpäivät järjestettiin helmikuussa 2020. 

Tänä vuonna tapahtuman teemana on Vihreän hyvä ketju. Seminaareissa perehdytään viheralan erilaisiin tuotantoketjuihin ja -prosesseihin sekä niiden ongelmakohtiin. Näyttelyn puolella on luvassa myös monipuolista ohjelmaa, kun lähes sata näytteilleasettajaa saapuu paikalle esittelemään tuotteitaan ja kertomaan toiminnastaan. Luvassa on lisäksi esimerkiksi työnäytöksiä ja puheenvuoroja ViherAreenalla.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on Vihreän hyvä ketju.

Viherpäivät huipentuvat juhlaillalliseen, jossa kävijöillä on mahdollisuus tavata sekä vanhoja että uusia tuttuja ja päästä verkostoitumaan. 

Vuoden 2022 Viherpäivät on siirretty vuodelta 2021 tällöin vallinneen koronavirustilanteen vuoksi. Seuraamme edelleen aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja mahdollisten rajoitusten vaikutusta tapahtumaan. Mahdollisista rajoituksista ja turvatoimista tiedotetaan erikseen tarvittaessa. 

Tervetuloa viheralan valtakunnalliseen ykköstapahtumaan helmikuussa 2022!

Lisätiedot:
Taavi Forssell, Toiminnanjohtaja, 0401971273, taavi.forssell@vyl.fi