Tervetuloa Viherpäiville 12.-13.2.2020!

Tervetuloa mukaan viheralan valtakunnalliseen ykköstapahtumaan! Viheralan ammattilaiset ovat kokoontuneet Viherpäiville joka vuosi, jo vuodesta 1980 lähtien. Tapahtumaan sisältyy seminaareja, iltajuhla ja Vihertekniikka-näyttely.

Vuoden 2020 Viherpäivät järjestetään viidettä kertaa keskellä Suomea Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuman järjestää viheralan keskusjärjestö Viherympäristöliitto ry. Tapahtumaan voi osallistua seminaarivieraana, näytteilleasettajana tai näyttelyvieraana. Pelkkään näyttelyyn osallistuminen on maksutonta, mutta se edellyttää rekisteröitymisen näyttelyvieraaksi ennakkoon tai tapahtuman sisäänkäynnillä.

Viherpäivien 2020 seminaariohjelma on valmis ja siihen voi tutustua täällä. Ohjelman ovat laatineet Viherpäivien kehitystyöryhmä, jonka puheenjohtajana toimii Outi Tahvonen. Viherpäivät -otsikon alta löytyvät lisätiedot seminaariohjelmasta, preseminaareista, hinnoista, peruutusehdoista. Tutustu myös näyttelyohjelmaan, kuten ViherAreenan tietoiskuihin ja näytteilleasettajiin. Tervetuloa Viherpäiville! 

Ilmoittaudu Viherpäiville 12.-13.2.2020 on päättynyt linkin kautta. Jälki-ilmoittautuminen sähköpostitse booking@jklpaviljonki.fi

Rekisteröidy maksuttomasti Vihertekniikka-näyttelyn kävijäksi tästä   Kirjoita kutsulinkkiin oheinen VYL koodi: ATISHW Muista tulostaa lippu mukaan!

Voit myös tulla suoraan tapahtumaan ja rekisteröityä näyttelyn kävijäksi Paviljongissa.