Seuraavat Viherpäivät ovat Jyväskylän Pavijongissa 6.–7.2.2019

Jyväskylän keskustan hotelleista on varattu majoituskiintiöt Viherpäivät-tapahtumaa varten. Näin pystymme tarjoamaan tapahtuman osallistujille kaupungin parhaimmat majoitusvaihtoehdot. Viherpäivä-seminaareihin ilmoittaudutaan Jyväskylän Paviljongin Jkl Booking-palvelun kautta.

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa yksittäisiä osallistujia ja myös ryhmiä. Valitsethan ryhmävarauksissa oikean hintaiset liput ryhmän koon mukaan. Kaksi henkilöä samalla varauksella -20%. Kolme henkilöä tai enemmän samalla varauksella -30%. 


Online-lomakkeen kautta majoitus täytyy varata jokaiselle ryhmän jäsenelle. Jos ryhmässäsi on majoittuvia ja ei majoittuvia henkilöitä tai muu poikkeustapaus, teethän ilmoittautumisen puhelimitse tai sähköpostitse Jkl Bookingille. 

Ilmoittautumisen tehtyäsi, sinulle lähtee automaattisesti lasku/vahvistus sähköpostilla ilmoittautumistiedoissa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet valinnut verkkolaskutuksen, lasku saapuu suoraan verkkolaskulla ja vahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet valinnut verkkolaskutuksen, lasku saapuu suoraan verkkolaskulla ja vahvistus lähetetään sähköpostiin. Ennakkolaskutuksen avulla ehkäistään turhia varauksia ja viime hetken peruutuksia. Viime hetken peruutukset vievät toisten osallistujien majoituspaikkoja suosituimmista hotelleista. Kiintiöt tulee vahvistaa hotelleille ennen tapahtumaa ja tämän vuoksi myös huoneet laskutetaan ennakkoon.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumiseen tai majoituksen varaamiseen liittyvissä tiedusteluissa voitte olla yhteydessä Jkl Bookingiin p. 014 339 8144 / booking@jklpaviljonki.fi