Viherpäivät 2020 – Vihreän hinta

Vuonna 2020 Viherpäivät järjestetään 41. kerran! Pääteemana on Vihreän hinta, mutta teemaa laajennetaan käsittelemään myös muita viheralueiden ja ekosysteemien arvoja.

Luennot käsittelevät viheralueiden arvoja, yhtenä niistä pureudutaan ekosysteemin ja sen osasten rahalliseen merkitykseen. Seminaaria edeltävänä päivänä 11.2. järjestettävät maksuttomat pre-seminaarit käsittelevät biohiilen käyttöä kasvualustassa sekä kesy-esimerkkihankkeista saatuja kokemuksia.

Tietoa ja uutuuksia Viherpäivillä! Viherpäivien antia täydentää monipuolinen ja entisestään laajentuva Vihertekniikka-näyttely, jonka yhteydessä on ViherAreena, jossa pyörii molempina seminaaripäivinä lounasaikaan tietoiskuja. Tutustu ohjelmaan (avataan myöhemmin).

Ensimmäinen päivä huipentuu yhteiseen välimeri-teemalliseen illanviettoon.

Viherpäivien ohjelman suunnittelusta vastaa Viherpäivien kehitystyöryhmä, jonka puheenjohtaja on lehtori Outi Tahvonen.

Viherpäivien viralliset tukijat ovat Hyvinkään Tieluiska Oy ja Avant Tecno Oy.

Ilmoittautuminen Viherpäiville linkin kautta päättynyt.

Viimeinen ilmoittautumispäivä oli torstai 23.1.2020!

Jälki-ilmoittautumiseen tai majoituksen varaamiseen liittyvissä tiedusteluissa voitte olla yhteydessä Jkl Bookingiin p. 014 339 8144 / booking@jklpaviljonki.fi

Vihertekniikka-näyttelyn maksuttomaksi kävijäksi voit rekisteröityä tästä Kirjoita kutsulinkkiin oheinen VYL koodi: ATISHW