Viherpäivät 2019 - Arvokas vihreä

Vuonna 2019 Viherpäivät järjestetään 40. kerran! Juhlavuoden pääteemana on Arvokas vihreä. Seminaarissa pureudutaan ajankohtaisiin laajoihin ja paikallisiin haasteisiin. Avausluentojen yhdistävänä teemana on "Kaupunkien tiivistyvä vihreä".

Seminaarin avaa Euroopan parlamentin jäsen, MEP Sirpa Pietikäinen. Luennot käsittelevät kaupunkien tiivistyvää vihreää elinympäristöjen globaalien ja paikallisten haasteiden, laadukkaan ympäristön suunnittelun, rakentamisen ja hoidon, ympäristön elämyksellisyyden sekä kaupunkivihreän arvon ja hallinnan näkökulmista. Seminaaria edeltävänä päivänä 5.2. järjestettävät maksuttomat pre-seminaarit käsittelevät viheralan hoitoluokituksia sekä alan opintopolkuja ja työllistymistä.

Uutta Viherpäivillä! Viherpäivien antia täydentää monipuolinen ja entisestään laajentuva Vihertekniikka-näyttely, jonka yhteydessä on mm. World Skills-kilpaparin työnäytös sekä ViherAreena, jossa pyörii molempina seminaaripäivinä lounasaikaan tietoiskuja. Tutustu ohjelmaan.

Ensimmäinen päivä huipentuu yhteiseen illanviettoon, joka on tavanomaista juhlavampi kokonaisuus ohjelmanumeroineen.

Viherpäivien ohjelman suunnittelusta vastaa Viherpäivien kehitystyöryhmä, jonka puheenjohtaja on lehtori Outi Tahvonen.

Viherpäivien viralliset tukijat ovat Lappset Group Oy ja Avant Tecno Oy.

Ilmoittaudu Viherpäiville tästä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 24.1.2019!

Ilmoittautumiseen tai majoituksen varaamiseen liittyvissä tiedusteluissa voitte olla yhteydessä Jkl Bookingiin p. 014 339 8144 / booking@jklpaviljonki.fi