Työhyvinvointikoulutus projektiluonteisen tietotyön tekijöille

16.8.2022 - 2.9.2022

Verkkokoulutus
ilmainen €
Työterveyslaitos / TYÖ2030-ohjelma

Ota askel kohti parempaa työnhyvinvointia – nyt maksutta mukaan!

Nyt on hyvä mahdollisuus kehittää yrityksesi työhyvinvointia. Viherala on mukana TYÖ2030-ohjelman pilottihankkeessa. TYÖ2030-ohjelma on hallitusohjelmaan kuuluva työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma, joten siksi ohjelmaan pääsee nyt osallistumaan ilmaiseksi.

Ratkaisukeskeinen koulutus on räätälöity kiireisille, työllistäville yrittäjille, jotka kaipaavat sparrausta ja vertaistukea työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen. Koulutus järjestetään verkossa ja kestää 3 viikkoa. Verkkotapaamiset ovat tiistaisin klo 14–15 ja perjantaisin klo 9.30–10. Muuten kehitystyö tehdään silloin kun itselle sopii. 

Haemme nyt osallistujia elo-syyskuussa järjestettäviin koulutuksiin. Koulutuksessa ratkotaan viheralan yritysten työhyvinvointiin liittyviä haasteita. Ensimmäiseen koulutukseen haetaan osallistujia, jotka tekevät projektiluonteista tietotyötä. Toinen koulutus paneutuu rakennus- ja kunnossapidon työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Koulutus projektiluonteisen tietotyön tekijöille ti 16.8.–pe 2.9.2022   

Koulutuksen osallistujat määrittelevät työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen isoimmat haasteensa, joihin hakevat ratkaisua. Haasteet voivat liittyä esim. projektinhallintaan työhyvinvoinnin näkökulmasta tai työntekijöiden työssäjaksamiseen kilpailukykytekijänä. 

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu nyt mukaan! Kannattaa olla nopea, sillä yhteen koulutukseen mahtuu mukaan vain kymmenen osallistujaa.

Lisätiedot: Tuomo Vainikainen, tuomo.vainikainen(at)vyra.fi, p. 044 244 4384

Lisätietoja TYÖ2030-ohjelmasta: hyvatyo.ttl.fi/tyo2030

Ilmoittaudu