Tervetuloa ilmoittautumaan Viherpäivien seminaarivieraaksi!

Seminaareihin ilmoittaudutaan Jyväskylän Paviljongin Jkl Booking-palvelun kautta.

      Ilmoittautumislinkin kautta ilmoittautuminen päättynyt

Ilmoittaudu Viherpäivien seminaarivieraaksi ja varaa majoitus tapahtumaan oheisen linkin kautta. 

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa yksittäisiä osallistujia ja ryhmiä

  • Kaksi tai useampi henkilö samalla varauksella oikeuttaa ryhmäalennukseen -20%
  • Early Bird -hintaa ja ryhmäalennusta ei voi yhdistää
  • Jos haluat ryhmäalennuksen, valitse ilmoittautuessa ryhmälipputuote, mihin alennus on laskettu valmiiksi. Vain samalla varauksella olevat liput katsotaan ryhmävaraukseksi.

Varaa majoitus online-lomakkeen kautta jokaiselle ryhmän jäsenelle. Jyväskylän keskustan hotelleista on varattu majoituskiintiöt Viherpäiviä varten. Näin pystymme tarjoamaan tapahtuman osallistujille kaupungin parhaimmat majoitusvaihtoehdot. Jos ryhmässäsi on majoittuvia ja ei-majoittuvia henkilöitä tai muu poikkeustapaus, teethän ilmoittautumisen puhelimitse tai sähköpostitse Jkl Bookingille.

Ilmoittautumisen tehtyäsi, sinulle lähtee automaattisesti lasku/vahvistus sähköpostilla ilmoittautumistiedoissa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet valinnut verkkolaskutuksen, lasku saapuu suoraan verkkolaskulla ja vahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet valinnut verkkolaskutuksen, lasku saapuu suoraan verkkolaskulla ja vahvistus lähetetään sähköpostiin. Ennakkolaskutuksen avulla ehkäistään turhia varauksia ja viime hetken peruutuksia. Viime hetken peruutukset vievät toisten osallistujien majoituspaikkoja suosituimmista hotelleista. Kiintiöt tulee vahvistaa hotelleille ennen tapahtumaa ja tämän vuoksi myös huoneet laskutetaan ennakkoon.

      Ilmoittautuminen päättynyt linkissä

Jälki-Ilmoittautumiseen tai majoituksen varaamiseen liittyvissä tiedusteluissa voitte olla yhteydessä Jkl Bookingiin p. 014 339 8144 / booking@jklpaviljonki.fi

Ilmoittautuminen päättyi torstaina 23.1.2020