Kaupunginpuutarhurien Seura ry

Kaupunginpuutarhurien Seura ry on aatteellinen yhdistys, joka perustettiin vuonna 1935. Yhdistyksen tehtävänä on jäsenistön yhteydenpito ja edunvalvonta. Sen tavoitteena on vihreän elinympäristön ja suomalaisen maisema- ja puutarhakulttuurin edistäminen sekä alan arvostuksen kohottaminen. Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, tapaamisia ja opintomatkoja sekä osallistuu aktiivisesti alan kehitys- ja tutkimustoimintaan.

Kaupunginpuutarhurien Seura ry ottaa vastuuta vihersektorin kehittämisestä Suomessa osallistumalla mm. viherverkostojen kehittämiseen ja koordinoimalla kunnallista viheralan toimintaa, antamalla lausuntoja alalle tärkeistä asioista ja pitämällä yhteyttä vaikuttajiin. Lisäksi seura järjestää tapaamisia ja koulutusta jäsenkunnalleen ja sidosryhmille sekä luo ja ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä.

Kaupunginpuutarhurien Seurassa on vajaat 200 jäsentä, jotka toimivat viheralan johto- tai asiantuntijatehtävissä kunnassa tai kunnan kokonaan omistamassa yhtiössä. Varsinaisia jäseniä yhdistyksessä on 127 ja eläkeläis- ja kunniajäseniä yhteensä 61.

www.kaupunginpuutarhurienseura.fi
Instagram: @kaupunginpuutarhurienseura #kaupunginpuutarhurienseura
Facebook: Kaupunginpuutarhurien seura ry.

Hallitus:

puheenjohtaja

Timo Koski

timo.koski(at)tampere.fi

varapuheenjohtajaHeikki Pulkkinen
sihteeriAnna-Kaisa Kaukola
varainhoitajaLeila Grönholm
jäsensihteeriPirjo Kosonen
jäsenTarja Ylitalo
jäsenSusanna Lappalainen
jäsenPekka Engblom
tiedottajaMatti Nikoskelainen