Suomen Maisema-arkkitehtiliitto ry

Suomen maisema-arkkitehtiliitto - Finlands landskapsarkitektförbund ry, on maisema-arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhdistys, jonka tehtävänä on edesauttaa maisema-arkkitehtuurin ja puutarhataiteen kehittymistä, edistää alan tunnetuksi tekemistä sekä valvoa ja edistää jäseniensä ammatillisia etuja.

Yhdistys järjestää ammattialaan liittyviä tilaisuuksia ja näyttelyitä, antaa lausuntoja, järjestää suunnittelukilpailuja ja opintomatkoja sekä neuvoo ja tukee jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi MARK ylläpitää yhteyksiä toimialaa lähellä oleviin järjestöihin, laitoksiin ja viranomaisiin sekä alan ulkomaisiin yhdistyksiin.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut maisema-arkkitehti tai johtokunnan hyväksymä, muulla tavoin maisema-arkkitehdin ammattipätevyytensä osoittanut, ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö.

Liitossa on noin 251 jäsentä, joista osa on opiskelijajäseniä.

www.m-ark.fi
https://www.facebook.com/maisemaarkkitehtuuri
https://www.instagram.com/finnish_landscape_architects/

Johtokunta

puheenjohtaja

Pia Kuusiniemi 
puheenjohtaja@m-ark.fi

VarapuheenjohtajaSini Parikka
SihteeriPipsa Penttinen
jasenasiat@m-ark.fi
RahastonhoitajaMikko Vekkeli
Muut JäsenetLauri Axelsson
 Varpu Mikola
 Suvi Saastamoinen
 Emilia Weckman
VarajäsenetJukka Jormola
 Sarianna Salminen
OpiskelijaedustajaAnna-Kaisa Kyllönen
TiedottajaLauri Lemmenlehti
mark@m-ark.fi
IFLA ja IFLA Europe edustajaAnna Levonmaa

Johtokuntaan valitaan jäsenet kaksivuotiskaudelle joka vuosi syyskokouksessa. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan.