Puutarhanrakentajat ry

Vuonna 1956 perustettu Puutarhanrakentajat ry on viheralan ammattilaisten aatteellinen yhdistys, joka kehittää puutarhanrakentamistaitoa ja levittää ajankohtaisia tietoja jäsenilleen sekä sidosryhmilleen. Yhdistys pyrkii toimimaan muiden järjestöjen kanssa yhteistoiminnassa tarkoitusperiensä saavuttamiseksi.

Yhdistyksen jäsenet ovat yksityishenkilöitä, jotka työskentelevät puutarhojen rakentamisen parissa tai siihen läheisesti liittyvissä tehtävissä. Jäsenet toimivat viheralalla esimerkiksi kuntien ja yritysten palveluksessa suunnittelijoina, rakentamisen ja ylläpidon tehtävissä, opettajina, materiaalitoimittajien palveluksessa tai virkamiehinä. Yhdistyksen jäsenten työtehtävät ja koulutustaustat ovat edustava poikkileikkaus koko viheralasta. Puutarharakentajat ry:n jäseniä yhdistää halu tarjota viihtyisiä ja toimivia viherympäristöjä käyttäjille. 

Puutarhanrakentajat vaikuttavat viheralaa koskeviin kysymyksiin alan kattojärjestön, Viherympäristöliiton (VYL) jäsenyhdistyksenä. Rakentajien jäsen toimii Viherympäristön hallituksessa sekä useissa toimikunnissa ja työryhmissä. Olemme mukana viheralan ja ammattikunnan arvostuksen kehittämisessä ja tunnetuksi tekemisessä. 

Tärkein tapahtuma on vuosittain marraskuun kolmannella viikolla järjestettävä Rakentajapäivät -koulutustapahtuma. Perinteisillä Rakentajapäivillä on sijansa ammattilaisten laadukkaana ja hyödyllisenä kurssipäivänä. Vuoden 2017 Rakentajapäivien esitykset ladattavissa tästä.

Löydät meidät Facebookista Puutarhanrakentajat ry tai netistä www.puutarhanrakentajat.fi 

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Hallitus:

Puheenjohtaja

Timo Hyvönen
timo.hyvonen(at)viherpalveluthyvonen.fi  puhelin  0400 843 3312

VarapuheenjohtajaMinna Harju
minna.harju(at)viherkuutio.fi
RahastonhoitajaGunilla Törnblom 
Uffe.nilla(at)sulo.fi, gunilla.tornblom(at)loviiisa.fi,
puh. 0400 832863, 0440 5554
JäsenetKirsi Tiikkainen
 KImmo Kuusisto
 Minna Keskitalo
 Sampo Sainio
Sihteeri (hallituksen ulkopuolinen)Heidi Lehtikuja
heidi.lehtikuja@gmail.com, 050 3554213